Over StoreVanNederland

Bedrijfswageninrichtingen StoreVanNederland

Bent u al bekend met de ‚Sterk als staal en licht als aluminium’ inrichtingen voor uw bedrijfswagen van StoreVanNederland? U krijgt bij ons maar liefst 6 jaar garantie. Onze bedrijfswageninrichtingen zijn TÜV botstest en GS gecertificeerd.

Zorg dat uw bedrijfsbus altijd opgeruimd is met onze inrichtingen, dat is wel zo veilig! Meer informatie over de bedrijfswageninrichtingen vindt u op StoreVanNederland.nl.

Topkwaliteit van een marktleider voor een verrassend lage prijs. Eerst zien, dan geloven? Wij komen graag met een ingerichte servicebus bij u langs. Maak een afspraak via info@storevannederland.nl of bel naar 088 – 1301 400.

Voordelen bedrijfswageninrichtingen StoreVanNederland

  • Sterk als staal, licht als aluminium
  • Goedkoper en duurzamer dan andere topmerken
  • 6 jaar garantie op uw bedrijfswageninrichting
  • Meer dan 40 vakkundige dealers in heel Nederland en ook België
  • TÜV botstest en GS gecertificeerd, veilig en opgeruimd
  • Gecertificeerde montage mogelijk door gecertificeerde dealers

StoreVanNederland heeft voor vele merken en types bedrijfswagens veilige inrichtingen. Deze bedrijfswageninrichtingen zijn sterk als staal, en licht als aluminium.

De inrichtingen van StoreVanNederland hebben de TÜV botstest met vlag en wimpel doorstaan. Bovendien zijn ze GS gecertificeerd. Met onze bedrijfswageninrichtingen, bent u veilig en opgeruimd bezig!

Bedrijfswageninrichting informatie

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, of vindt via de link de oplossing voor uw bedrijfsbus: https://storevannederland.nl/voertuig-modules/.

Meer informatie over StoreVanNederland en bedrijfsinrichtingen vindt u via deze link.